Magunkról

KIK VAGYUNK

Cégünk fitness és gym ruhák valamint kiegészítõk forgalmazásával foglalkozik Magyarország területén. A hazai fitness és sportvilág rohamosan fejlõdését tekintve , és hiányát látva a megfelelõ minõségû igényes fitnessruhákat, cégünk célul tûzte ki, hogy ellátja a magyar piacot nemzetközileg elismert kiváló, profi márkákkal. Forgalmazott márkáink kényelmet és funkciót egyaránt figyelembe véve a legmagasabb minõségi igényeket is kielégítik a legfrisebb divat szerint tervezett modelljeikkel.

Forgalmazott márkáink:

BODYACTION

Görög származású fitness-ruhákmelyek a fiatalos,dinamikus,urban stílusú fashion világot követõ modelljeivel hódít szerte a világban.

BETTERBODIES

Svéd - amerikai fitness és gym wear termékek és kiegészítõk. Speciális anyagösszetétel: Meryl/microfibre/ultraviolet protection/moisture management Modelljei igényes szabástechnikával készülnek. Külön figyelembe véve a termékek funkcióját,testre szabott cúcsmodellek, az igazi fitnessz imádóknak és sportolóknak. Mozgásszabadságot és tartós kényelmet biztosítanak minden mozdulathoz.

GASP

Svéd-amerikai származású egyedülálló csúcsminõségû body builder ruhák és kiegészítõk amelyek elismert nagy nevek viselnek a hardcore világában , akik nem csak a testükre igényesek , hanem arra is hogy mit viselnek. Edzõtermi és utcai viseletek.

MADMAX

Csehországi származású magas minõségû kiegészítõk edzõtermi használatra. Termékeik széles skálán mozognak a nõi férfi edzõkesztyûktõl,az ízület-védõ szorítókon át , a boxhoz szükséges kellékekig. Kesztyûi I.osztályú bõr/lycra , I.osztályú mosható bõr/heltha (poliészter) anyagokból készülnek , a különbözõ kézfej-típusok formáit figyelembe véve. Térd, csukló és könyökvédõi valamint súlyemelõ övei a profi testépítõk elvárásainak is megfelelnek.

Látogasson el hozzánk! Itt megtalálasz minket Tekintse meg teljes választékunkat! Várjuk üzletünkben szeretettel!