Általános Szerződési Feltételek

Kérünk mindenkit, figyelmesen olvassa el a lent felsoroltakat mielőtt webáruházunkban vásárolna.

Amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Body Nutrition webáruháznak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, jelen tájékoztató anyagunkat, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen webáruházban, a rendelések leadásával létrejövő fogyasztói szerződésben, illetve a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll hétköznap (H-P) 10-16 óra között.

Megrendelése általában akkor lép életbe, ha azt e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják munkatársaink. Az „Elérhetőség” menüpontban megtalálja elérhetőségeink adatait, és itt jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását is, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről.

A kereskedő és a vásárló között jelen webáruházon keresztül létrejött fogyasztói szerződés (hatálya szerint: 45/2014(II.26)Korm.r. "Üzlethelyiségen kívül, illetve távollévők között kötött szerződés") nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető.

Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalon az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Termékeink összetevőinek adatbázisát folyamatosan frissítjük, azonban minden gyártó fenntartja a jogát, hogy - a fejlesztések miatt - értesítés nélkül megváltoztassa termékei összetételét. Ezért az összetétel adatok csupán tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért - ide értve az esetleges adatrögzítési hibákat is -, nem tudunk teljes felelősséget vállalni.Igyekszünk minden esetleges változásról tájékoztatni vásárlóinkat,de nem minden esetben kapunk gyártók részéről tájékoztatást a változásokról.

I. FEJEZET

Jogi tájékoztatás
a 45/2014(II.26.) "a Szolgáltató és a Fogyasztó között kötött szerződésekről" szóló
Kormányrendelet szerint

A) A szolgáltatások főbb köre:

- Egyéb étrend kiegészítők kis és nagykereskedelem
- Sportszer-Ruházat kis és nagykereskedelem

- Sporteszközök forgalmazása

A szolgáltatás igénybe vevő: a Kormányrendeletben illetve a 2013.V. tv (új Ptk.) 8:1.§(1)3. szerint "fogyasztó"-nak minősülő magánszemélyek (mely értelmezésben fogyasztó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy).

Korm.r.4.§ 10. Távollévők között kötött szerződés: olyan fogyasztói szerződés, amelyet a szerződés szerinti termék vagy szolgáltatás nyújtására szervezett távértékesítési rendszer keretében a felek egyidejű fizikai jelenléte nélkül úgy kötnek meg, hogy a szerződés megkötése érdekében a szerződő felek kizárólag távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszközt alkalmaznak.

Korm.r.4.§ 14. Üzlethelyiségen kívül kötött szerződés: olyan fogyasztói szerződés,
a) amelyet a szerződő felek egyidejű fizikai jelenléte mellett a vállalkozás üzlethelyiségétől eltérő helyen kötöttek meg;
b) amelyre vonatkozóan a fogyasztó tett ajánlatot a vállalkozásnak az a) pontban meghatározott körülmények között;
c) amelyet a vállalkozás üzlethelyiségében vagy távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköz alkalmazásával közvetlenül azt követően kötöttek meg, hogy a vállalkozás – a felek egyidejű fizikai jelenléte mellett – személyesen és egyénileg kapcsolatba lépett a fogyasztóval a vállalkozás üzlethelyiségétől eltérő helyen; vagy
d) amelyet a vállalkozás által szervezett olyan út során kötöttek meg, amelynek célja a termékek vagy szolgáltatások fogyasztó számára történő értékesítése vagy népszerűsítése;

Jelen weboldal (http://www.bodynutrition.hu) a Korm.r.4.§ 11. szerint "távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköz"-nek minősül.

A fogyasztói árak bruttó árak (az ÁFÁ-t tartalmazzák). A végösszeg a termékek össz. árából és a szállítási díjból tevődik össze. A Fogyasztó a weboldalon a "vásárlói kosár" összeállítása után, a RENDELÉS gombra kattintva vásárlói szerződést köt a Szolgáltatóval. E szerződés keletkezéséről a Szolgáltató e-mailben (Korm.r.4.§ 9.) tájékoztatja a Fogyasztót.

B)

Fogyasztónak a termékek jelen webáruházban történő megvásárlásához számlázási adatait és szállítási címét rögzítenünk kell.

A rendeléskezelés során történő adatkezelés szabályait a 2011. évi CXII. tv alapján készült adatkezelési nyilatkozatunk (tájékoztatónk II.Fejezete) tartalmazza.

C)

Weboldal Műszaki Üzemeltetése és tárhelyszolgáltató:

A "http://www.bodynutrition.hu" domaint kiszolgáló webszervert a FIBERHOST-PLUS Kft.

4002 Debrecen, PF.266 http://http://www.fiberhost.hu ./ E:iinfo@fiberhost.hu +36205305481) üzemelteti. A webáruházban rögzített megrendelési adatok tárolása tehát helyileg Magyarországon belül, Debrecenben történik.

D)

Az összes megrendelt termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak.

Webáruházunk megrendeléseit a Royal futárszolgálat teljesíti hétköznap 8-18 óra között.

BODY NUTRITION KFT Szállítási díjak:

Magyarország egész területére 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás 15 kilogrammig.
30.000 Ft alatt, maximum 15 kg-ig a szállítási díj 1500 Ft csomagonként .
30.000 forint felett a szállítás ingyenes, viszont ha vásárlásod súlya meghaladja a 15 kilogrammot, akkor a vásárlási összegtől függetlenül a szállítási díj az alább felsorolt kilónként növekszik.

Hétvégén nincs csomagszállítás, csak abban az esetben, ha a munkanap hétvégére esik, de ilyen esetben e-mailben vagy telefonon jelezzük ezt. Egyénileg kívánt szállítási időpontot csakis külön felár díj ellenében tudjuk teljesíteni. Rendeléskor ezt vegye figyelembe!

FIGYELEM:Az egyszer már kiszállított,de bármely ok miatt át nem vett csomag újra kiszállítása esetén újabb szállítási díjat számolunk fel a megrendelőnek!

Budapesten és vidéken egyaránt érvényes kilogramm felárak (bruttó):

1-20 kg-os csomag esetén a szállítás felára: 1500 Ft

1-30 kg-os csomag esetén a szállítás felára: 2500 Ft
1-40 kg-os csomag esetén a szállítás felára: 3500 Ft

1-50 kg-os csomag esetén a szállítás felára: 4500 Ft

1-60 kg-os csomag esetén a szállítás felára: 5500 Ft

1-70 kg-os csomag esetén a szállítás felára: 6500 Ft

1-80 kg-os csomag esetén a szállítás felára: 7500 Ft

1-90 kg-os csomag esetén a szállítás felára: 8500 Ft

1-100 kg-os csomag esetén a szállítás felára: 9500 Ft

 

Személyes vásárlás Bemutatótermünkben:

Személyesen is vásárolhat Bemutatótermünkben, itt a termékek árai megegyeznek a webáruházban lévő árakkal.

Bemutatótermünk:

Cím: 1067, Budapest Eötvös utca 37.

Nyitva: H-P.:10-16-ig  Szombat-Vasárnap: ZÁRVA