Általános Szerződési Feltételek

Kérünk mindenkit, figyelmesen olvassa el a lent felsoroltakat mielőtt webáruházunkban vásárolna.

Amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Body Nutrition webáruháznak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, jelen tájékoztató anyagunkat, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen webáruházban, a rendelések leadásával létrejövő fogyasztói szerződésben, illetve a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll hétköznap (H-P) 10-16 óra között.

Megrendelése általában akkor lép életbe, ha azt e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják munkatársaink. Az „Elérhetőség” menüpontban megtalálja elérhetőségeink adatait, és itt jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását is, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről.

A kereskedő és a vásárló között jelen webáruházon keresztül létrejött fogyasztói szerződés (hatálya szerint: 45/2014(II.26)Korm.r. "Üzlethelyiségen kívül, illetve távollévők között kötött szerződés") nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető.

Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalon az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Termékeink összetevőinek adatbázisát folyamatosan frissítjük, azonban minden gyártó fenntartja a jogát, hogy - a fejlesztések miatt - értesítés nélkül megváltoztassa termékei összetételét. Ezért az összetétel adatok csupán tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért - ide értve az esetleges adatrögzítési hibákat is -, nem tudunk teljes felelősséget vállalni.Igyekszünk minden esetleges változásról tájékoztatni vásárlóinkat,de nem minden esetben kapunk gyártók részéről tájékoztatást a változásokról.

I. FEJEZET

Jogi tájékoztatás
a 45/2014(II.26.) "a Szolgáltató és a Fogyasztó között kötött szerződésekről" szóló
Kormányrendelet szerint

A) A szolgáltatások főbb köre:

- Egyéb étrend kiegészítők kis és nagykereskedelem
- Sportszer-Ruházat kis és nagykereskedelem

- Sporteszközök forgalmazása

A szolgáltatás igénybe vevő: a Kormányrendeletben illetve a 2013.V. tv (új Ptk.) 8:1.§(1)3. szerint "fogyasztó"-nak minősülő magánszemélyek (mely értelmezésben fogyasztó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy).

Korm.r.4.§ 10. Távollévők között kötött szerződés: olyan fogyasztói szerződés, amelyet a szerződés szerinti termék vagy szolgáltatás nyújtására szervezett távértékesítési rendszer keretében a felek egyidejű fizikai jelenléte nélkül úgy kötnek meg, hogy a szerződés megkötése érdekében a szerződő felek kizárólag távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszközt alkalmaznak.

Korm.r.4.§ 14. Üzlethelyiségen kívül kötött szerződés: olyan fogyasztói szerződés,
a) amelyet a szerződő felek egyidejű fizikai jelenléte mellett a vállalkozás üzlethelyiségétől eltérő helyen kötöttek meg;
b) amelyre vonatkozóan a fogyasztó tett ajánlatot a vállalkozásnak az a) pontban meghatározott körülmények között;
c) amelyet a vállalkozás üzlethelyiségében vagy távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköz alkalmazásával közvetlenül azt követően kötöttek meg, hogy a vállalkozás – a felek egyidejű fizikai jelenléte mellett – személyesen és egyénileg kapcsolatba lépett a fogyasztóval a vállalkozás üzlethelyiségétől eltérő helyen; vagy
d) amelyet a vállalkozás által szervezett olyan út során kötöttek meg, amelynek célja a termékek vagy szolgáltatások fogyasztó számára történő értékesítése vagy népszerűsítése;

Jelen weboldal (http://www.bodynutrition.hu) a Korm.r.4.§ 11. szerint "távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköz"-nek minősül.

A fogyasztói árak bruttó árak (az ÁFÁ-t tartalmazzák). A végösszeg a termékek össz. árából és a szállítási díjból tevődik össze. A Fogyasztó a weboldalon a "vásárlói kosár" összeállítása után, a RENDELÉS gombra kattintva vásárlói szerződést köt a Szolgáltatóval. E szerződés keletkezéséről a Szolgáltató e-mailben (Korm.r.4.§ 9.) tájékoztatja a Fogyasztót.

B)

Fogyasztónak a termékek jelen webáruházban történő megvásárlásához számlázási adatait és szállítási címét rögzítenünk kell.

A rendeléskezelés során történő adatkezelés szabályait a 2011. évi CXII. tv alapján készült adatkezelési nyilatkozatunk (tájékoztatónk II.Fejezete) tartalmazza.

C)

Weboldal Műszaki Üzemeltetése és tárhelyszolgáltató:

A "http://www.bodynutrition.hu" domaint kiszolgáló webszervert a FIBERHOST-PLUS Kft.

4002 Debrecen, PF.266 http://http://www.fiberhost.hu ./ E:iinfo@fiberhost.hu +36205305481) üzemelteti. A webáruházban rögzített megrendelési adatok tárolása tehát helyileg Magyarországon belül, Debrecenben történik.

D)

BODY NUTRITION KFT Szállítási díjak:

Magyarország egész területére 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás 20 kilogrammig.
30.000 Ft alatt, maximum 20 kg-ig a szállítási díj 1500 Ft csomagonként .
30.000 forint felett a szállítás ingyenes, viszont ha vásárlásod súlya meghaladja a 20 kilogrammot, akkor a vásárlási összegtől függetlenül a szállítási díj minden esetben 1999 forint.

Hétvégén nincs csomagszállítás. Egyénileg kívánt szállítási időpontot csakis külön felár díj ellenében tudjuk teljesíteni. Rendeléskor ezt vegye figyelembe! A felár díj eltérő lehet, mivel függ a szállítási időpontjától és helyétől is.

Készpénzes fizetés esetén utánvét díjat számolunk fel az alábbiak szerint:

         0- 49.000 ft-ig 350 ft az utánvét díja
49.001- 99.000 ft -ig 550 ft az utánvét díja
99.001 -150.000 ft -ig 790 ft az utánvét díja

150.001-250.000 ft-ig 1200 ft az utánvét díja.

250.001-300.000 ft-ig 2500 ft az utánvét díja

FIGYELEM:Az egyszer már kiszállított,de bármely ok miatt át nem vett csomag újra kiszállítása esetén újabb szállítási díjat számolunk fel a megrendelőnek!

Fizetési lehetőségek:

1. Utánvéttel, ebben az esetben a futárnál fizet készpénzben a csomag átvételekor(ebben az esetben utánvét díjat számolunk fel.táblázatott lásd fent).

2. Bankkártyás fizetés / Paypall / (itt a webáruházunkban kifizeti a terméket és a futár kézbesíti )

3. Átutalással (ebben az esetben a megrendeléstől számított 5 munkanap áll rendelkezésére hogy az összeget átutalja, ha ez nem történk meg, töröljük rendelését). Abban az esetben amint számlaszámunkra megérkezik a termék ára (hétköznap 12 óráig) mi már aznap továbbítjuk a futárnak a csomagot.

Számlaszámunk: 11600006-00000000-73409649

Személyes vásárlás Bemutatótermünkben:  / Hatósági előírások betartása miatt ZÁRVA ! / 

Személyesen is vásárolhat Bemutatótermünkben, itt a termékek árai megegyeznek a webáruházban lévő árakkal.

Bemutatótermünk:

Cím: 1067, Budapest Eötvös utca 37.

Nyitva: H-P: ZÁRVA  / Hatósági előírások betartása miatt /